Just Eat France ondersteunt nu Bitcoin-betalingen

Just Eat, een online voedselleveringsdienst heeft onder andere Bitcoin (BTC) opgenomen, die beschikbaar is voor haar klanten die in Frankrijk gevestigd zijn. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers ervoor kiezen om te betalen voor voedsel dat aan huis wordt geleverd met behulp van de populaire cryptokaart. Dit is waarschijnlijk een onderdeel van het Just Eat redesign nadat het bedrijf is overgenomen door een nieuwe entiteit, Takeaway.com.

Bitcoin-betaling mogelijk voor inwoners van Frankrijk

Na een recente kennisgeving van de klantenservice merkte Just Eat France precies op dat het zijn betaalmethode heeft uitgebreid om Bitcoin te ondersteunen, met inbegrip van Google Pay en Apple Pay via zijn app. Ondertussen zullen de vorige betaalopties, waaronder PayPal, credit card, cheques of restaurantcheques, etc., nog steeds beschikbaar zijn voor de service van het bedrijf.

Omdat Just Eat France een van de toonaangevende voedselbezorgingsdiensten is, kunnen klanten met Just Eat France verzoeken om leveringen van bestellingen van meer dan 15.000 restaurants in Frankrijk. Capital.fr’s Gregory Raymond koos ervoor dat de door het bedrijf uitgerolde Bitcoin Evolution-betaling ook zal helpen om het gebruik van cryptocurrency’s door het publiek te stimuleren, in navolging van haar klantenbestand.

„Just Eat is een belangrijke speler in de levering van maaltijden in Frankrijk; dit initiatief zou kunnen helpen om het gebruik van cryptocurrencies onder het grote publiek te democratiseren“.

Just Eat Partnered BitPay

De Bitcoin-betalingsondersteuning op Just Eat France werd ingeschakeld in het kader van hun samenwerking met BitPay, een toonaangevende cryptocurrency-betaalprocessor. De Bitcoin-transacties worden gevolgd door de huidige prijs die door Bitpay in rekening wordt gebracht. Klanten zullen worden terugbetaald in euro’s, in het geval dat een Bitcoin-betaling wordt geannuleerd.

„Wanneer u uw eerste betaling doet, wordt de Bitcoin al omgezet in euro. Het tarief dat van toepassing is op het moment van uw betaling is dus het tarief dat wordt toegepast voor de terugbetaling“, aldus het bedrijf.

Ondertussen vermeldde Just Eat ook dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor Bitcoin-betalingen.

Comments are closed.