De første tegnene på bearish sprekker vises når Bitcoin

De første tegnene på bearish sprekker vises når Bitcoin treffer $ 16,8K

Et sterkt kjøpesentiment vedvarte over kryptovalutamarkedet da Bitcoin nådde en annen år-til-dato høy på mandag. Kryptovalutaen la til $ 759, eller 4,76 prosent, for å lukke på $ 16727. På sin intradagstopp handlet den til $ 16 892, og kom nærmere å teste sin heltidshøyde nær $ 20 000, etablert for tre år siden.

Last og gratis spinn tilgjengelig hver dag, for hver spiller, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Leke nå!

Flere faktorer de siste månedene har bidratt til Bitcoins oppadgående bevegelse. For eksempel lanserte Fidelity Investments et Bitcoin-fond, og støttet dermed den nye kryptovaluta-sektoren Bitcoin Future med merkevarekraft. Senere la mange selskaper og aktivaselskaper Bitcoin til porteføljen som et alternativ mot et lavavkastende obligasjonsmarked og en devaluert amerikansk dollar.

PayPal-inntoget i kryptovalutaområdet i forrige måned økte også Bitcoins navn på tvers av sine 286 millioner brukere i USA.

Bitcoin oppside garantert

Men det samme rallyet har forstyrret de kortsiktige tekniske mønstrene. Mange analytikere er enige om at Bitcoins nåværende verdi ligger langt foran sin faktiske fart, dvs. at eiendelen står overkjøpt. Kort sagt, kryptovalutaen er for risikabelt å kjøpe på dagens nivå, og må gjennom en korrigering for nedsiden før den bestemmer dens neste skjevhet.

„Det er bare to levedyktige scenarier akkurat nå etter min mening, og ett nivå er nøkkelen for begge: [a] $ 15,8 000 BTC,“ sa en pseudonym analytiker på Twitter. “Mens vi nå er i min korte / hekkesone, vil jeg IKKE kortslutte her, da det tunge antallet kan være i spill. Nåværende holdning – bullish over 15,8k, bearish under. ”

Uttalelsene reflekterte frykten for å motsette seg den bullish euforien. Mange handelsmenn som kom inn på Short-posisjoner på tidligere topper, ble likvidert da Bitcoin-prisen fortsatte sin oppadgående fart. Bjørnene venter nå på at store hvaler skal igangsette neste korreksjon, slik at de trygt kan forberede seg på lavere prisnivå.
En halv prosent stup

Bitcoin viste tegn på å avvise breakoutforsøk over nye høyere høyder på mandag. Kryptovalutas opptrapping til $ 16 892 møtte et raskt svar på baksiden. Noen handelsmenn solgte den på toppen for å sikre sin kortsiktige fortjeneste, noe som førte til et beskjedent 0,5 prosent stup.

Rettelsen dukket også opp på Rising Wedges øvre trendlinje, noe som indikerer et utvidet trekk ned mot den nedre trendlinjen. Teknisk sett forventer BTC / USD-valutakursen å holde intervallet med mindre den eksploderer under den nedre trendlinjen for godt – og begynner en bearish reversering.

„Den stigende kilen er en bekymring,“ sa en daytrader, „med 1D tredobbelt baerisk divergensdannelse, og ukentlig er RSI-nivåer også over overkjøpt territorium.“

Likevel motvirker det grunnleggende frykten som ledes av det bearish tekniske. Bare i går godkjente Game of Thrones stjerne Maise Williams Bitcoin på Twitter via en avstemning der hun spurte om hun skulle forlenge kryptovalutaen eller ikke. I samme tråd sa milliardærinvestor Mike Novogratz at han kjøper mer Bitcoin.

Comments are closed.